Πώς μπορώ να καταχωρήσω το site μου στο google.com;

Οι μηχανές αναζήτησης λειτουργούν από ξεχωριστές εταιρείες. Πρόκειται επίσης και για, διαφημιστικές εταιρείες.
 
Μπορείτε να καταχωρίσετε την σελίδα σας σε διάφορες μηχανές αναζήτησης για να εμφανίζεται όταν οι άνθρωποι ψάχνουν για διάφορους όρους. Μπορείτε να καταχωρίσετε το site επισκέπτοντας  απο διαφορετικές σελίδες τις κεντρικες σελίδες απο διαφορετικές μηχανές αναζήτησης και σύμφωνα με τις διαδικασίες τους για να καταχωριθεί η ιστοσελίδα σου .
 
Μπορείς να καταχωρήσεις το site σου στην Google εδώ: http://www.google.com.au/addurl.html
 
Κάθε μηχανή αναζήτησης είναι διαφορετική σε ό, τι ψάχνετε και υπάρχουν πολλά άρθρα που διατίθενται στη Google τα οποία παρέχουν συμβουλές για το πώς να πάρετε υψηλές βαθμολογίες για τις λέξεις-κλειδιά. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακριβείς απαντήσεις.
 
Μπορεί επίσης να θέλετε να τοποθετήσετε Meta tags σε κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας, η οποία μπορεί να αυξήσει τη σημασία της ιστοσελίδας σας με το κοινό-στόχο σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο http://searchenginewatch.com/webmasters/article.php/2167931
 
Μερικές καλές συμβουλές για να πάρετε υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης:

- Βάλτε πιο κρίσιμες πληροφορίες σας στο πάνω μέρος της σελίδας (μετά τα body tags).
- Χρησιμοποιήστε Meta tags "Λέξεις-κλειδιά" στη σελίδα σας - χρησιμοποιήστε μόνο 1-3 λέξεις μέγιστο ανά σελίδα, ειδικά στο περιεχόμενο της σελίδας .
- Ο τίτλος της σελίδας σας πρέπει να έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο χωρίς περιττές λέξεις.
- Καταχωρίστε την σελίδα σας σε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης (βλέπε κάθε μηχανή αναζήτησης για να καταχωρίσετε το site )
- Έχετε άλλα web sites link στο site σας , το οποίο αυξάνει το ενδιαφέρον για το sites σας .

 
Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε πληρωμένες διαφημίσεις από την Google Adwords (google.com) ή Overture (overture.com). Πρόκειται επίσης και για προγράμματα pay per click και σας επιτρέπουν να εμφανίζουν τη διαφήμισή σας όταν οι χρήστες ψάχνουν για διάφορους όρους.
 
Δυστυχώς δεν υπάρχει φτηνός ή εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε την πρώτη θέση σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Διαφορετική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης της σελίδας σας , διαφορετικοί και οι μεθόδοι τους που αλλάζουν όλη την ώρα. Οι μηχανές αναζήτησης, επίσης, δεν αποκαλύπτουν τις μεθόδους τους, όπως όλοι θα ανταγωνίζονται για την πρωτιά.
 
Ελπίζουμε να σας δώσαμε μερικές οδηγίες για το πώς να καταχωρίσετε το site σας στις μηχανές αναζήτησης.
  • 1 Χρήστες βοηθήθηκαν
Σας βοήθησε αυτή η απάντηση;