Δωρεάν Domain Name

Είμαστε μια web hosting εταιρεία που περιλαμβάνει ένα δωρεάν domain name εγγραφή / μετεγγραφή με το πακέτο web hosting Unlimited. Το όνομα τομέα (Domain) που περιλαμβάνεται με το πακέτο φιλοξενίας σας είναι πληρωμένο για 1 Έτος και μπορεί να είναι σε μορφή .com ή .net, το Domain είναι δικό σας για να συνεχίσετε για πάντα.

99.9% uptime Εγγύηση

Προσφέρουμε εγγύηση uptime 99,9% στο σύνολο των πακέτων μας, η οποία παρακολουθείται από αξιόπιστες εταιρείες τρίτων. Είτε πρόκειται για την ημέρα ή τη νύχτα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ιστοσελίδα σας και οι υπηρεσίες σας είναι ασφαλές στα επαγγελματικό χέρια μας.

Disk Space & Bandwidth

Όπως είναι εμφανές στις υπηρεσίες web hosting μας, μπορείτε να πάρετε τεράστιο χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία σας. Προσφέρουμε διάφορα πακέτα με διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης. Σε όλα μας τα πακέτα εκτός τον reseller προσφέρουμε απεριόριστη κίνηση δεδομένων, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι πάντα online.

30 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Το Five Star Hosting Εγγυάται την Επιστροφή των Χρημάτων σας σε περίπτωση που δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με την υπηρεσία & την υποστήριξη που λάβατε. Η Επιστροφή των Χρημάτων πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

24/7 Υποστήριξη

Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα από την περιοχή πελατών με αιτήματα υποστήριξης (Support ticket), μέσο live chat & από το τηλέφωνο για τις στιγμές που χρειάζεστε βοήθεια. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με το server, στην καταχώριση των domain, μεταφορά domain και ιστοσελίδες, hosting και συναφή θέματα, Είτε με το control panel (cPanel/WHM) είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Επίσης το τηλεφωνικό μας κέντρο και το Live Chat λειτουργεί καθημερινά απο τις 10:00-17:00, ενώ μέσο Support ticket & ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο.

Πολλαπλές Υπηρεσίες που Ταιριάζουν σε Οποιοδήποτε Προϋπολογισμό

Στο Five Star Hosting θα βρείτε το κατάλληλο πακέτο web hosing για σας, είτε είστε μια μεγάλη Επιχείρηση, Εταιρικό σπίτι ή επιθυμείτε να στήσετε το πρώτο σας blog Wordpress, Joomla. Όποια και να είναι η επιθυμία σας το Five Star Hosting θα προσπαθήσει να σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο web hosting στις πιο προσιτές τιμές κατάλληλο για εσάς ή την επιχείρησή σας!

cPanel - Multi-Language Control Panel

Προσφέρουμε πολύγλωσσο, φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου που ονομάζεται cPanel με όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας. Γλώσσες που υποστηρίζονται είναι Αγγλικά, Ελληνικά και πολλές άλλες.

Προεγκατεστημένα Scripts

Τα προ εγκατεστημένα scripts που περιλαμβάνονται με τα web hosting πακέτα μας κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε δημοφιλής εφαρμογή / λογισμικό χωρίς καμία web hosting εμπειρία. Ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, blog, forum ή ηλεκτρονικό κατάστημα με 1 κλικ, το Softaculous script έχει το σωστό λογισμικό για τις ανάγκες σας. Από το Wordpress σε Zen Cart, τα έχουμε όλα!