24/7 x 365 Live Support

24/7 x 365 Live Support

 
99.9 % Uptime Guaranteed

99.9 % Uptime Guaranteed

 
30 day Money back Guarantee

30 day Money back Guarantee

 
 

Καλώς ήλθατε στο Five Star Hosting

Το Five Star Hosting σας προσφέρει επαγγελματικές και ποιοτικές υπηρεσίες Web Hosting στις πιο οικονομικά προσιτές τιμές.

Παρέχουμε Shared Hosting, Business Hosting, Reseller Hosting, Domain Names, SSL Certificates, Δημιουργία / Κατασκευή / Υποστήριξη ιστοσελίδων, Λογότυπα (Logo) για την επιχείρηση σας και πολλές περισσότερες λύσεις για τα άτομα, τις οικογένειες, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις.

Επίσης, στην εταιρία μας αναλαμβάνουμε και την επισκευή του Υπολογιστή ή του Laptop σας, σε ανταγωνιστικές τιμές αναλαμβάνουμε το Service, την επισκευή του καμένου Laptop σας, αναβαθμίσεις Desktop / Laptop, περισσότερα εδώ.

 

News

Nov 30th Domain ID Protect

θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι από σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2018, η υπηρεσία ID Protect που διατηρείτε στο Five Star Hosting, καταργείται. Στο πλαίσιο του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ... Διαβάστε περισσότερα »

Dec 18th Μεγάλη Εορταστική Προσφορά 2017!!!

Προσφορά 40% για όλα τα πακέτα Web Hosting μέχρι 06/01/2018, προλάβετε και πάρτε το πακέτο Hosting που επιθυμείτε σχεδόν στη μισή τιμή. Κατά την παραγγελία σας χρησιμοποιείστε το παρακάτω κουπόνι στο ... Διαβάστε περισσότερα »